Despre blog

Daca esti trezit...vei intelege.

luni, 6 iunie 2011

Dispozitivul de protectie TORSER




TORSER-ul reprezinta un dispozitiv de protectie nou,bazat pe legile studiate privind interactiunea campurilor informationale(de torsiune).Din punct de vedere al constructiei si al actiunii sale,Torserul nu are analogi in practica mondiala,ceea ce in mod sigur permite sa fie numit ca dispozitiv bazat pe noile tehnologii de varf ale sec.XXI.
Torserul poate fi inclus in clasa a treia de surse artificiale de campuri de torsiune de dreapta.In teste au fost utilizate principiile de deviere si neutralizare a campurilor de torsiune din partea stanga generate de toate sursele tehno si geopatogene precum : monitoare,televizoare,telefoane mobile,copiatoare,transportul electric,autovehicule in cadrul interactiunii acestora cu campul de torsiune de dreapta(Torserul).
In realitate toate aparatele electronice creeaza campuri de torsiune de stanga in timpul functionarii cu influenta extrem de negativa asupra utilizatorului.Aceste campuri negative au un grad foarte ridicat de penetrare a corpului uman si nu se supun ecranarii.

Secretul Torserului
Daca radiatia care exercita influenta negativa asupra omului,nu poate fi ecranata,atunci de ce nu poate fi deviata?Tocmai pe acest principiu functioneaza Torserul.Influenta negativa e inlaturata tot cu ajutorul unui tip de camp,dar care este pozitiv si inofensiv pentru om.
In jurul utilizatorului se creeaza o zona ''curata'' de radiatii si,ca urmare a acestui fapt,in organismul uman incepe procesul de refacere.Destinatia acestui dispozitiv e de a creea in jurul omului o zona de protectie sigura din punct de vedere biologic.
Torserul  este elaborat in Ucraina pe baza tehnologiilor militare rusesti de catre oamenii de stiinta care au lucrat la proiectul de neutralizare al reactorului de la Cernobal.
In Torser sunt utilizate tehnologii unicat,si anume ''incarcare in camp de torsiune'',microgeneratorul magnetic cu polul sferic,nucleul matriceal quasi-fractalic.Dispozitivul Torser are perioada de functionare minim 8 ani,raza de actiune de 2,5 m si cel mai important,Torserul nu are sursa de alimentare electrica,deci nu produce campuri electromagnetice nocive precum celelalte aparate existente pe piata care folosesc bateria sau priza.
Torserul,fiind un generator bioenergoinformational,permite actionarea concomitent pe cele 3 nivele principale ale organismului uman :informational,energetic si fizic.

Destinatia Torserului
1.Protectia biocampului energetic al omului impotriva actiunii nocive provocate de toata aparatura medicala(fizioterapie,roentgen,radio-chimica,dentara),de aparatele tehnice precum televizoare,calculatoare,copiatoare,imprimante cu laser,cuptoare cu microunde,radio-telefoane,telefoane mobile,transport electric,autovehicule etc.
2.Neutralizarea zonelor geopatogene in locuinte.

3.Profilaxia dereglarii starii de echilibru a sistemului energo-informational al omului si armonizarea acestuia.
4.Neutralizarea influentelor nocive emanate de alti oameni si de alte surse nocive.
5.Restabilirea campului energo-informational al omului(pompa energetica)
6.Tratamentul multor boli si imbolnaviri.

Cine are nevoie de TORSER
Absolut toti oamenii!!!De la copii la batrani.
Persoanele care lucreaza in conditii extreme de stres si care iau hotarari de mare raspundere.
1.Lucratorii de Stat,cei ai Serviciilor Speciale.
2.Cei care lucreaza in domeniul mijloacelor de informare in masa(radio si TV),jurnalistii,proramatorii,etc.
3.Acest dispozitiv e necesar in mod permanent medicilor si oamenilor din domeniul medical,profesorilor,biologilor,aviatorilor,oamenilor de stiinta,lucratorilor de la metrou,mine,vanzatorilor, casierilor,lucratorilor din banci,etc.
4.Tinerele femei,mai ales cele gravide.
5.Copiii si pensionarii.

Efectul formei
Inca de pe vremea atlantilor se stia despre existenta radiatiei create de catre forma si masa unui obiect.Ei stiau sa foloseasca acest fenomen pentru scopuri dintre cele mai diferite in constructia cladirilor,piramidelor,a unor concentratoare speciale,ce aveau forta magica de intensitate si destinatie diferita-de la cea tamaduitoare,vindecatoare,creatoare pana la cea de ecranare si distrugere.
Cercetarile din ultimii ani au demonstrat ca forta radiatiei formei depinde nu numai de orientarea acesteia in spatiu,de volum si de masa,dar si de timpul si locul de amplasare al acesteia.
Formele grafice si fiecare semn desenat radiaza.Pentru ca radiatia sa apara este de ajuns sa desenezi o linie sub un anumit unghi.Literele si semnele care se studiau in scolile antice nu s-au creeat intamplator ci au reprezentat forte ale naturii si au avut o valoare mai mare decat simbolica.
Acestea radiau aceea forta pe care o exprima forma lor.Pentru marirea fortei radiatiei se ia in considerare alegerea materialului,adica din ce este facuta o anumita forma(continutul).Figurile si semnele magice reprezinta, pentru cei care cunosc ezoterismul,niste acumulatoare de forte reale si eficiente.S-a stabilit ca multe embleme ale ordinelor spirituale,ale statelor,ale miscarilor religioase si politice prezinta radiatii cu anumite caracteristici.Surse puternice de radiatii sun patratele magice,triunghiurile,anumite cifre,etc.

Efectul continutului
Torserul contine ,printre altele,aur,cupru si telur.
Aurul(Aurum metallicum) e recomandat in cazul bolilor psihice si nervoase,bolilor cardiovasculare,bolilor de ochi ,nas si urechi,bolilor ficatului si bolilor predominante la femei.
Cuprul(Cuprum metallicum) intra in componenta plantelor si a tuturor speciilor de animale.Continutul total al cuprului in organismul uman e de 100-150 mg.Utilizarea cuprului ca mijloc terapeutic era cunoscuta din vremurile antice.In secolul XIX a fost folosit in scop profilactic impotriva holerei prin purtarea de placute de cupru pe piept si pe spate.Cei care au purtat astfel de placute nu s-au imbolnavit de holera.In homeopatie,preparatele cuprului se folosesc in cazul urmatoarelor dereglari :
-boli psihice si nervoase :meningita,encefalita,epilepsie,paralizie,nevroze,alcoolism
-imbolnaviri cardiovasculare
-boli ale cailor respiratorii :bronsita,tuse convulsiva,astm
-boli gastro-intestinale :gastroenterita,holera,dizenterie
-hepatite,ciroze hepatice
-anemii care nu raspund la tratamentul cu fierul.
Telurul(Tellurium) este un metaloid rar care intra in componenta Torserului.Pulberea de telur amorf a fost incercata de catre Gering si introdusa in homeopatie in anul 1850.
Principalele indicatii pentru utilizarea lui sunt :
-bolile nervoase,durerea de cap,durerile nevrotice puternice
-nevralgia nervului sciatic
-bolile organelor respiratorii :tuberculoza,laringita
-hepatita cronica
-bolile urechilor
-bolile de ochi :conjunctivite,blefarite,eczema ploapelor
-bolile pielii :prurit cutanat,psoriazis,acnee,cvaderea parului,transpiratie abundenta.
Tinand cont de aceste indicatii si observand efectele pozitive in urma tratamentului cu TORSER ,este evident ca nu numai forma si campul trateaza ci si aceste adaosuri din polimerul TORSER-ului.
Elementele componente ale TORSER-ului neutralizeaza unele campuri neechilibrate,determinand in mare masura starea psihosomatica a omului.

Generatorul campului de torsiune TORSER este indicat pentru:
-Tratamentul oboselii,asteniei,epuizarii fizice.
-Imbunatatirea randamentului fizic.
-Scurtarea perioadei despre boli,interventii chirurgicale sau radioterapie.
-Cresterea rezistentei organismului la infectii.
-Cresterea performantei fizice,in special la sportivii de performanta.
-Tratamentul impotentei,cresterea libido-ului.
-Scaderea stresului datorat afectiunilor nervoase.
-Imbunatatirea somnului.
-Tratamentul starilor depresive.
-Inducerea starii de confort si stabilitate.

Personal am cumparat si eu 4 TORSERE anul trecut prin aprilie(oferta 3+1 gratis,ca la pizza!!) si sunt foarte multumita de ele.Multe s-au schimbat in bine de atunci dar probabil caci conteaza si credinta ca acest aparat iti face bine,un fel de autosugestie.
Pentru mai multe informatii puteti citi si :
-http://www.scribd.com/doc/29736639/TORSER-Carte-Tehnica
-http://www.torser.com/
-http://www.torser.info/

85 de comentarii:

  1. Salut,
    Poti sa dai detalii, in mod concret, despre cum te-a ajutat torserul ?
    Ai rezolvat probleme de sanatate, te-a ajutat sa te relaxezi, ai simtit vreo imbunatatire vizibila dupa folosirea torsereului ?
    Vreau si eu sa-mi cumpar, dar nu gasesc pe net decat mesaje ale celor care nu au cumparat aparatul, dar isi dau cu parerea.
    Daca se poate, astept reply aici sau pe mail la annitanor at yahoo dot com
    Multumesc anticipat pentru raspuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate comentariile sunt falsificate de proprietarii TORSER: Ludmila Jalo si Victor Jalo - escroci internationali! si de ajutoarele lor...

      Absolut toate comentariile de pe www.torser.com si alte forumuri sunt semnate fals si total falsificate pentru a le servi interesele de pacaleala a romaniei cu TORSER. In ucraina este 28 de euro iar ei l-au vandut din 2005 pana in 2013 cu 240 EURO dupa care s-au certat cu inventatorul .. i-au tras teapa si au "sarit" peste el direct la echipa care fabrica acest tip de produse din nisip si magneti ruginiti cu efecte adverse pentru sanatate daca este utilizat continuu!...

      Ștergere
  2. Inainte de a cumpara Torserul m-am documentat foarte mult ,am citit cam tot ce am gasit despre el...si pana sa-l cumpar am avut o parere foarte buna despre el.Dupa ce l-am cumparat,o perioada de vreo 3 luni am simtit intr-adevar efectul Torserului(sau cel putin ce scria peste tot ca trebuie sa simti)-visam foarte frumos,imi aminteam cam tot ce visam,ma simteam odihnita,protejata,mai sanatoasa nu pot sa zic ca ma simteam pentru ca de felul meu am fost sanatoasa intotdeauna...nu plecam de acasa fara sa-l iau cu mine.Ma gandeam la Torser ca la un talisman.Prima oara cand l-am uitat acasa am avut un accident cu masina,chiar in fata blocului unde locuiesc.Dupa o vreme il lasam acasa intentionat sa vad daca chiar accidentul ala s-a petrecut din cauza lipsei Torserului sau a fost doar o intamplare nefericita.Cred ca totul sta in mintea celui care-l foloseste:daca-i dai importanta,atunci se vad rezultatele,daca il ignori atunci ,nu stiu.Si inca ceva,l-am dat pentru 2-3 zile la persoane mai in varsta care aveau probleme grave de sanatate(gen diabet,probleme de inima)si mi-au spus ca s-au simtit mult mai bine.Am observat ca sunt oameni care pur si simplu resping Torserul fara vreun motiv anume si fara sa stie nimic despre el...si bineinteles ca sunt alti oameni care-l iau in ras,asteapta sa se desfaca ,sa se faca mai mare.In fine,parerea mea e ca totul sta in mintea ta.Sper ca ti-am fost de folos si multumesc pentru vizita pe blog!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu il amd e vreo 2 saptamani si chiar am simtit efectul lui din primele ore de utilizare , ma durea gatul mai exact muschiul sternocleidomastoidian , din cauza radiatiilor emise de telefon si monitor am adormit vreo 2 ore cu el pe gat si m au lasat durerile !!!!

      Ștergere
    2. Toate comentariile sunt falsificate de proprietarii TORSER: Ludmila Jalo si Victor Jalo - escroci internationali! si de ajutoarele lor...

      Absolut toate comentariile de pe www.torser.com si alte forumuri sunt semnate fals si total falsificate pentru a le servi interesele de pacaleala a romaniei cu TORSER. In ucraina este 28 de euro iar ei l-au vandut din 2005 pana in 2013 cu 240 EURO dupa care s-au certat cu inventatorul .. i-au tras teapa si au "sarit" peste el direct la echipa care fabrica acest tip de produse din nisip si magneti ruginiti cu efecte adverse pentru sanatate daca este utilizat continuu!...

      Ștergere
  3. Eu am cumparat acest torser acum vreo 3 ani cu 7 milioane lei. Am plans si/am dat. Am vazut o reclama pompoasa la televizor. ESTE O MARE EXCROCHERIE, nu are niciun efect benefic. Nu va mai repeziti la astfel de produse.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este. Nu are nici o influenta majora. De ce nu se poate returna in caz de lipsa de rezultate.Nu va da-ti seama ca daca ar fi adevarat ce se afirma despre acest dispozitiv nu ar mai fi oameni bolnavi ?

      Ștergere
    2. Ma numesc Jenica Marinescu si sunt din Fagaras. Am vorbit ieri cu cei de la firma torser si am pus mai mmulte intrebari. A raspuns o doamna pe numele Gina Banitoi, dupa voce avea in jur de 40 de ani. Mi-a prezentat oferte, a explicat ce e cu torser, ca fiecare dispozitiv are satisfactie garantata si ca toti clientii care au cumparat sunt foarte multumiti de torser si mai mult de atat, poate sa-mi dea la alegerea mea cateva numere de contact al utilizatorilor care au scris parerile personale despre torser. Cu mine a vorbit foarte politicos si mi-a dat toate detaliile despre acest produs si cum trebuie aplicat pentru diferite probleme de sanatate. Personal, am ramas interesata de acest aparat, vreau sa-l incerc daca este asa de grozav cum scriu si altii. Dupa ce primesc pensie, comand imediat.

      Ștergere
    3. Toate comentariile sunt falsificate de proprietarii TORSER: Ludmila Jalo si Victor Jalo - escroci internationali! si de ajutoarele lor...

      Absolut toate comentariile de pe www.torser.com si alte forumuri sunt semnate fals si total falsificate pentru a le servi interesele de pacaleala a romaniei cu TORSER. In ucraina este 28 de euro iar ei l-au vandut din 2005 pana in 2013 cu 240 EURO dupa care s-au certat cu inventatorul .. i-au tras teapa si au "sarit" peste el direct la echipa care fabrica acest tip de produse din nisip si magneti ruginiti cu efecte adverse pentru sanatate daca este utilizat continuu!...

      Ștergere
  4. www.bioinfomagazin.ro

    Ce este TORSER ?
    TORSER este primul dispozitiv portabil care asigura echilibrul bioenergetic si protectie bioinformationala complexa omului la radiatii electromagnetice, geopatogene, psihotronice si de alta natura, bazat pe cea mai avansata tehnologie in domeniul fizicii cuantice.
    Torser este elaborat in Ucraina pe baza tehnologiilor militare rusesti de catre oameni de stiinta care au lucrat la proiectul de neutralizare a reactoului de la Cernobil.
    In Torser sunt utilizate tehnologii unicat, si anume, "incarcare in camp de torsiune", microgeneratorul magnetic cu polul sferic, nucleul matriceal quasi-fractalic. Are perioada de functionare minim 8 ani, raza de actiune de 2.5m si cel mai important, Torser nu are sursa de alimentare electrica, desi nu produce campuri electromagnetice nocive precum celelalte aparate existente pe piata care folosesc bateria sau priza electrica.
    Torser, fiind generator bioenergoinformational, permite actionarea concometent pe toate 3 nivele principale al organismului: informational, energetic si fizic.
    Pe baza cercetarilor si a experimentelor recente, s-a descoperit ca, in timpul functionarii calculatoarelor, televizoarelor, telefoanelor mobile, a cuptoarelor cu microunde, transportului electric, a sistemelor de teleradiocomunicatii si a altor echipamente electrice, este prezent campul axial de stanga (levogir)- componenta a radiatiilor electromagnetice care este dovedit nociv si afecteaza grav structura energoinformationala a omului.
    Trebuie sa stiti !
    • Atentie! Functioneaza computerul.
    • Radiatii electromagnetice emise de telefonul mobil.
    • Pericolul pt. sanatatea copiilor in laboratoarele scolare!
    • Calculatorul accelereaza impotenta!
    Parerile utilizatorilor Torser
    Ioana Gegea
    Am achizitionat Torser-ul la recomandarea unei prietene. Este pur si simplu fantastic!
    Efectul lui se simte din primele zile. De cate ori mergeam in locuri aglomerate sau conduceam macar o ora, aveam dureri groaznice de cap, chiar ajungeam uneori si la migrene.
    Astazi, dupa 7 luni de purtat zilnic (in buzunar sau pe snur la gat ), simt ca mi-am recapatat echilibrul din tinerete, durerile de cap au disparut complet, sunt mult mai energica si mai rezistenta la stres.
    Il recomand cu caldura tuturor celor care conduc cel putin o ora pe zi!
    Teodor Daniel Tulpaz
    Dupa 19 ani de munca intr-un centru de calcul, am ramas cu multiple probleme la nivel energetic (in aura) pe partea stanga, ceea ce mi s-a confirmat si la diagnosticarea energetica cu GDV-Camera.
    Fiind sceptic din fire, am cumparat totusi un generator torsionic si l-am purtat 18 zile in buzunarul stang (la recomandarea specialistului).
    La al doilea test, am ramas socat, pentru ca toata partea stanga s-a refacut complet in numai 18 zile! De fapt, aceasta echilibrare se simte si fizic: ma trezesc mult mai odihnit, in conditiile in care imi sunt necesare mai putine ore de somn; tot timpul am o stare de energizare deosebita, iar munca la calculator cu Torser este o placere.
    VASILE DRAGAN
    În 2001 am încheiat o cariera de inginer chimist.Noxele şi radiaţiile din laboratoare şi instalaţii precum si şpriţuleţul de rigoare prelungit cu colegii la diferite ocazii,mi-au şubrezit tare sanatatea şi in special ficatul. De 2 luni port generatorul torser la curea in partea dreapta si deja simt ca am renascut.Transaminazele sunt acum in limite normale şi am un tonus care uneori mă sperie.Nu ştiu să mă fi simţit atât de bine în toată viaţa mea.

    http://www.youtube.com/watch?v=H6xFbh1Ybss

    RăspundețiȘtergere
  5. Torser daca este utilizat continuu are efecte adverse..in instructiuni fiind precizat doar ca trebuie utilizat cu pauze...si atat! Varianta originala in Ucraina se numeste FORPOST si se poate achizitiona la pretul de 28 EURO (din nisip si alte materiale) www.torser.com.ua - www.spinor.kiev.ua.


    Torser 2 (6cm) este contrafacut si are magnet care rugineste.Atentie la sarlatanii Victor Jalo si Ludmila Jalo! Acum vor sa aduca alte produse din Rusia.....prin firma General Master Technology SRL CUI RO30818444 COM. BANESTI, Str. Arzoi Nr. 767C care a inlocuit firma NEOTEK deoarece trebuie sa ascunda inselatoria magazinelor online torser.com ... Mii de dealeri au fost pacaliti prin diferite metode. Probabil in curand vor fi la OTV...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am observat ca matale vinzi o minune care te face de 20 de ani (si virgina- daca este doamna) chiar daca ai 80... Mars de aici, fiinta extraordinara !

      Ștergere
  6. Da, asta chiar nu stiam...
    Nu stiam ca acest aparat se gaseste si la noi in Romania. Eu am torser direct din Rusia, deci este original de la mama lui si am dat pe el aproape 11000de ruble, aprox. 260 de euro. Nu stiu de ce dar in Rusia e mai scump fata de Romania.
    Asta nu are importanta. Ce vreau sa va spun este, ca acest torser chiar face bani. N-am de ce sa va mint, sunt pensionar, colonel in rezerva. Am 57 de ani si locuiesc in Baia Mare.
    La 49 de ani, avand toata viata o sanatate perfecta, am primit o veste care pur si simplu m-a coplesit: in urma diagnosticarii, medicii au confirmat diabetul zaharat. Fiind distrus psihic, am refuzat rugamintea sotiei mele de a aplica alte optiuni alternative de tratament si am urmat prescriptiile medicale conventionale. Ei bine, dupa ultimii 8 ani, diabetul mi-a “agravat” corpul si asa obosit de aceasta boala incurabila. Am inceput sa am probleme grave la rinichi, hipertensiune arteriala care ma baga in transpiratie si, in cele din urma, am ajuns pentru cinci zile la sectia de terapie intensiva din cauza glucozei de peste 37.
    Sotia mea, socata complet, in mijlocul rugaciunilor continue, a inceput sa exploreze alte posibilitati. Intamplator, de la o vecina a aflat despre dispozitivul rusesc Torser si ca datorita lui foarte multi oameni au rezolvat diferite probleme de sanatate. N-am stat mult pe ganduri si am rugat pe fratele meu sa-mi aduca. Am inceput tratamentul cu Torser, aplicand pe anumite zone, conform schemei de utilizare.
    La scurt timp, in viata mea s-a produs o ADEVARATA MINUNE!. Nevoia de insulina a scazut constant si chiar cateva zile la rand nu mai am avut nevoie deloc de insulina. In aproximativ 2 luni am ajuns la mai putin de jumatate din cantitatea necesara de insulina. In plus, am slabit 9 kg, am renuntat la medicamentele de hipertensiune arteriala - toate acestea in primele 4 luni!
    Intre timp am aflat niste lucruri fantastice despre bioenergia din corpul nostru, despre existenta a mai multor campuri in organismul viu. De asemenea, ca orice boala se dezvolta in cele 3 campuri, si anume: campul informational care trece in campul energetic si apoi in corpul nostru fizic. Ca boala sa fie invinsa complet, este absolut necesara actiunea concomitent pe toate cele 3 nivele. Si ca marea mea greseala a fost alegerea tratamentului conventional (prescris de medic). Acest tip de tratament este absolut incomplet, se refera doar la corpul fizic, deoarece radacinile bolii raman intepenite in campul energoinformational. Si numai abordarea complexa poate garanta reusita in lupta cu boala.
    Pentru multi intamplarea mea pare absolut incredibila, dar eu sunt ferm convins ca, numai datorita acestui Torser, care de fapt este un izvor magic de energie vindecatoare, m-am recapatat viata, plina de energie si bucurie sufleteasca. Este o adevarata binecuvantare pentru intreaga mea familie. Nu mi-am putut imagina vreodata o bucurie mai mare decat cea de a-ti recapata sanatatea. Cam asta am vrut sa spun si, sincer altceva nu ma intereseaza. Cu respect, Dumitru Stroe.

    RăspundețiȘtergere
  7. La 57 de ani ai tai esti scrii romane.. Dumitru Stroe.. esti cumva Ludmila Jalo sau Victor Jalo sau amandoi?

    Lasati vrajeala cu TORSER de la mama lui ca deocamdata este facut la Campina in satul Banesti...la casa firmei NEOTEK sau mai nou: GENERAL MASTER TECHNOLOGY SRL - un mic holding de firme care sa poata manevra creierul neantrenat al Romanilor. Dar nici o problema ii antrenam noi acum.

    TORSER - posibil pus acum in Rusia in 2012 de fratele impostorului Victor Jalo care a pacalit mii de romani cu magazinul online piramidal tip caritas www.torser.com

    Varianta originala se numeste FORPOST - costa 28 euro si inventatorul este A.Pavlenko pe care l-ati pacalit in 2012 dupa ce a murit AKIMOV (omul principal) si ati avut tupeu sa sariti peste inventator .. sa-l amenintati cu moartea etc. etc.! orice om care scrie pe google: Adevarul despre TORSER .. va gasi toate informatiile despre inselatoriile voastre!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Culita, este pacat ca spui despre romani care sunt un popor genial ca au mintea putin antrenata.
      Minte putin antrenata ai dumneata. Si mai ai multe alte tare, cum ar fi inclinatia naturala catre defaimare, nerecunostinta, gandire negativa, invidie si Dumnezeu stie cate altele.

      Ștergere
    2. Citeste aici:

      http://blog.world-mysteries.com/science/torsion-the-key-to-theory-of-everything./

      Ștergere
  8. Singurul loc aglomerat unde cea mai mare coada de pe litoral era la standul lor de prezentare...
    In urma testului GDV (fotografia kirlian)– am purtat dispozitivul Torser si apoi am refacut testul – diferenta nivelului energetic a fost majora ...
    Am studiat problema si am decis ca este necesar pentru sanatate mea Torser - in ultimul timp conduceam foarte mult si foloseam telefonul si calculatorul continuu – practic in zona capului simteam ca nu este ok!
    Prima noapte am pus dispozitivul Torser sub perna si starea de bine in comparatie cu noaptea dinainte a fost complet pozitiva – m-am odihnit super bine - imi aducea aminte de zilele cand alergam pe plaja - dormeam iar dimineata aveam o senzatie de bine!!!
    Am simtit efectul asa puternic deoarece fiind vara ..cluburile..nu prea am respectat programul de somn – dar un lucru este clar ...Torser Functioneaza si are Efect Garantat! - exact asa cum sustin producatorii!
    Absolut cert este ca Torser isi face treaba...indiferent de starea sanatatii, varsta, problema... imi place sa spun clientilor mei: E ca si cum ai merge la munte..sau la mare ..cu Torser ai o stare de bine ...:)
    Orice persoana care foloseste calculatorul pentru o perioada mare de timp asa cum am facut si eu (6h -15h .. 20h)cunoaste senzatia de gust “ciudat” al salivei (metallic taste in the mouth)... recomand sa tina dispozitivul Torser in fata calculatorului si sa faca acest experiment ”de gust” - o sa observe disparitia completa senzatiilor obisnuite in urma influentarii monitoarelor!
    Orice durere de cap sau de alta natura, trece garantat in maxim 10 minute – si fara nici un medicament!! – in caz ca e ceva foarte grav – efectul Torser diminueaza enorm durerile.
    Va spun din propria experienta si absolut sincer -Torser chiar isi merita banii.
    Cristian Culita, Mangalia, sociolog, psiholog

    RăspundețiȘtergere
  9. In zilele de sarbatori, dupa consumul de produse bazate pe carne de porc, salate care au avut in componenta ceapa, usturoi si maioneza, am ramas cu o stare de disconfort: balonare si arsuri la nivelul esofagului, drept urmare am inceput sa ma tratez cu diverse medicamente recomandate pentru aceasta afectiune, inclusiv cu biter de plante care ajuta la digestie. Pentru moment starea de disconfort a disparut dupa care si-a facut din nou prezenta. Avand in casa dispozituvul Torser care m-a ajutat enorm de mult cu durerile de cap si sinuzita, am zis sa-l incerc si in aceasta problema. In momentul in care l-am asezat pe abdomen am simtit imediat ca locul respectiv se incalzeste si dupa aproximativ 35 de minute arsurile au scazut brusc in intensitate. Intre timp l-am luat de pe mine si arsurile au aparut din nou. Am revenit cu el si aveam senzatia, parca era un aparat conectar la priza electrica - cand il tineam pe mine era bine, iar cand il indepartam reaparea disconfortul.
    Personal am ramas foarte impresionat Torserul de la care nu ma asteptam sa aiba un asemenea efect si asupra durerilor abdomenale.
    Ciprian, Cornu

    RăspundețiȘtergere
  10. torser la 28 euro direct de la inventator: www.torser.com.ua www.spinor.kiev.ua

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru informatii pentru ca am luat legatura cu acesti domni din Ucraina, mai exact cu Dl. Anatoly, proprietarul siteului www.spinor.kiev.ua. Mi-a raspuns chiar ieri si a confirmat ca dispozitivul Spinor costa 28 de euro+taxe postale, ca este produs in Ucraina de firma lor Spinor-International si exista pe stoc, dar de Torser au spus ca este cu totul alt dispozitiv, si ca este produs in Rusia de un alt grup stiintific, avand la baza alte tehnologii si principii. De asemenea, a precizat ca deocomdata ei nu vand Torser, dar mai mult ca sigur sa-l aiba la vanzare incepand cu luna martie-aprilie la pretul de aprox. 360$.

      Ștergere
  11. Da asa este ... si comentariul de mai sus semnat de culita cristian de fapt esti tot tu Victor Jalo corect? Am auzit ca esti un pacalici international si ca iti asumi identitati false ...! Romanii nu sunt prostii tai ... pleaca inapoi de unde ai venit cu ura ta si pacalelile tale!

    RăspundețiȘtergere
  12. Atentie la acesti impostori care vand TORSER din Chisinau: Ludmila Jalo - fosta profesoara de romana - creierul retelei TORSER si Victor Jalo - pionul pus la inaintare. Au acaparat toate blogurile cu identitati false si texte care sustint produsul TORSER! Toate comentariile legate de TORSER sunt scrise numai de ei ...daca tot vreti sa cumparati TORSER ... luati-va singuri din ucraina (se numeste FORPOST) dar nu neaparat de la inventator pentru ca acesta este amenintat continuu de Victor Jalo si posibil sa schimbe preturile continuu asa cum a facut si in trecut. Atentie ca inventatorul are diferiti dealeri cu mai multe site-uri in Ucraina pe care se pot cumpara la pretul minim de 28 EURO sau chiar si 10 Euro - produsele sunt din nisip cu efecte benefice dar si efecte adverse daca sunt utilizate continuu. Atentie nu va lasati pacaliti cu 240 euro .. cautati pe google.. folositi internetul .. sau alegeti alte produse care sunt net superioare si fara efecte adverse si mult mai ieftine!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimate Domn,
      Se pare ca Dvs sunteti chiar unul dintre dealeri al produsului ucrainean Forpost si incercati sa ne convingeti sa cumparam Forpost si ca de fapt este Torser. Daca tot nu ati inteles, va postez inca odata raspunsul primit din Ucraina la solicitarea mea de la Dl.Anatoly: "dispozitivul Spinor costa 28 de euro+taxe postale, ca este produs in Ucraina de firma lor Spinor-International si exista pe stoc, dar de Torser au spus ca este cu totul alt dispozitiv, si ca este produs in Rusia de un alt grup stiintific, avand la baza alte tehnologii si principii. De asemenea, a precizat ca deocomdata ei nu vand Torser, dar mai mult ca sigur sa-l aiba la vanzare incepand cu luna martie-aprilie la pretul de aprox. 360$".
      Mai mult ca sigur primiti comisioane de la ucraineni la fiecare forpost vandut prin dvs, dar ajunge,ajunge, nu trebuie sa incercati sa induceti in eroare pe oamenii care pomenesc sau cauta dispozitivul Torser pentru efectele lui benefice, confirmate de mii de oameni. Daca nu ma credeti, cautati pe internet si parerile expertilor, spre exemplu Emil Strainu- expert in tehnica frecventilor, care explica clar ce e cu forpost si ce e cu torser. Daca nici el nu stie...
      Marius Radauti

      Ștergere
    2. Treziti -va nu va lasa-ti pacaliti de tot felul de reclame mincinoase si comentarii exagerate.

      Ștergere
  13. Stiu eu ... TORSER are magneti ruginiti in interior si diametrul modificat fara aprobarea inventatorului .. care din spusele sale are efecte adverse. Emill Strainu habar nu are de aceste lucruri - el nu a stat sa-l urmareasca pe sarlatanul cu TORSER in fiecare zi sa vada ce face!
    Marius Radauti sau din radauti? sau JALO cu identitati false? cine esti tu de fapt?
    Este clar ca TORSER are efecte adverse si nu mai incerca sa pacalesti lumea cu gandurile tale perverse.

    RăspundețiȘtergere
  14. Am Torserul deja de cam 2 luni de zile si pot spune ca e o minune dumnezeiasca, la inceput nu prea credeam in efectele Torserului dar am zis sa incerc ca nu am nimic de pierdut si instinctul a fost ca de obicei pozitiv, precizez ca nu sufar de absolut nici o boala sunt sanatos tun doar singura problema era ca an scurt timp ma simteam fara energie oboseam repede si imi venea sa dorm intruna, cum am luat torserul in 2 saptamani ca sa nu exagerez pot spune ca eram alt om, debordam de energie si acum dorm foarte putin dar sunt plin de energie. Trebuie sa mai cumpar inca un Torser deooarece eu i-am facut cadou lui fratele meu care are hepatita C si mi-a spus ca are mult mai multa energie, cum am drum in Romania ma duc si mi iau pe prietenul meu domnul Torser-ingerul meu pazitor...dumnezeu fie cu voi amin.
    Daca vrei un doctor bun, un prieten bun, un inger pazitor...il poti avea...el este doctorul Torser cel mai mare descoperit pana-n prezent decembrie 2012,asa ca nu stati pa ganduri..cu drag danyel un suflet...

    RăspundețiȘtergere
  15. Atentie cei de la TORSER au probleme psihice grave..danyel de mai sus este de fapt Ludmila Jalo si eventual Victor Jalo si reprezinta grupul de crima organizata TORSER 2 .. asa cum scrie mai sus isi asuma identitati false si posteaza / proiecteaza sentimental emotii pentru a influenta oamenii creduli pe toate blogurile. Aceasta golaneala este bine cunoscuta in multe afaceri inselatoare! Nu va lasati inselati!

    RăspundețiȘtergere
  16. Torser este singurul dispozitiv din lume care protejeaza organismul uman de radiatiile electromagnetice (calculatoare,pc, telefoane)si de orice alta natura(influente social-patogene. Astfel este singura metoda fara efecte adverse! ... electronii din jurul nucleului au o rotatie de stanga si de dreapta pentru a pastra niveluri de echilibru...Torser genereaza camp de torsiune de dreapta ...(campurile de torsiune de stanga sunt nocive iar cele de dreapta pozitive) ..

    In felul acesta, orice boala existenta in organismul uman este supusa tratamentului ...Imaginati-va restul...

    Tehnologia "Torsion field" din Torser este motivul pentru care experimentul de la Geneva LHC are loc si ca tehnologia care sta la baza Teoriei Cartan-Einstein a fost studiata in secret pentru dezvoltarea de noi arme in domeniul militar si nu numai, in timpul razboiului mondial de echipa de cercetatori sub sprijinul lui Hitler, acestia din urma fiind lichidati pentru ca descoperirile au fost uluitoare, (cititi cartea "The Hunt for Point Zero" si veti afla toate raspunsurile) dar nu s-a oprit aici fenomenul... a fost continuate in secret in urma unei intelegeri intre cele 2 puteri principale ale lumii: SUA si Rusia, progresul major a fost inregistrat in ultimii 30 de ani in Rusia la Centrul de Tehnologii Nontraditionale unde aportul KGB cu fonduri nelimitate ( in presa se speculeaza numai 500 milioane de ruble). Toate aceste proiecte au fost etichetate "Above Top Secret" ( locul dezvoltarii conceptelor de Arme Psihotronice si Parapsihologie ). Astfel s-a ajuns la tehnologia de torsiune care este folosita in scop de aparare si vindecare a organismului uman sau in orice alt domeniu pe care Omul il poate imagina!

    Calatoriile in timp sau in viitor, Teleportarea, Nave spatiale, (flying saucer) si orice scenariu care poate exista in mintea unui om practic poate fi realizat cu ajutorul campurilor de torsiune!
    Cristian Culita, Mangalia, sociolog, psiholog

    RăspundețiȘtergere
  17. Mesajul de mai sus nu a fost postat de Cristian Culita. Falsificatorii de la Torser asa cum scrie pe toate blogurile semneaza posturi in numele lui Cristian Culita si a altor persoane. Atentie: Asa au reusit sa pacaleasca mii de romani! Feriti-va de Ludmila Jalo si Victor Jalo! Datele de contact ale specialistului in domeniu Cristian Culita sunt pe site-urile oficiale www. technologyo.ro si www.energydevice.ro / Atentie: Pe torser.com si alte site-uri sunt mentionate alte numere de telefon pentru a induce in eroare oamenii - postate de Ludmila si Victor Jalo. Frauda Torser este demascata de Cristian Culita in Romania iar in Rusia de Academia stiintifica nationala: www.torsionfraud.narod.ru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. despre torser nu ma pronunt, deoarece nu-l am si nu l-am folosit, dar am ramas curios de toata istoria asta cu frauda demascata si mii de romani pacaliti. Chiar asa? in vremea noastra mii de romani au fost pacaliti si totul e ok, fara politie, fara plangeri, toata lumea tace... dar cum se spune: nu iese fum fara foc. Am inceput sa sap pe internet. torser dispozitivul militar, cernobal, strainu, unap, diferite informatii, unii contra, altii pro, parerile utilizatorilor.Dar ce mi s-a parut foarte interesant, un articol de pe www.sperantapentruromania.ro. "VEZI VIDEO – 120 de copii ai strazii din Bucuresti au primit o masa calda de Craciun... Acest proiect a fost sponsorizat integral de sotii Jalo Victor si Ludmila, carora dorim sa le multumim in numele copiilor strazii si in numele asociatiei noastre". Daca si astia mint,,.
      Cel putin mi e totu clar .

      Ștergere
    2. Din banii cui au sponsorizat? asta e clar ca de la miile de dealeri pacaliti ... oricum asa cum scrie mai sus totul este scris de acesti soti sarlatani Ludmila Jalo si Victor Jalo! Asa pacalesc ei lumea .. fac un gest bun si 1 miliard de lucruri rele.. asa a facut si biserica acum sute de ani - copiaza acelasi concept! Sotii astia Jalo nu sunt oameni .. sunt diavoli pe pamant pusi sa pacaleasca lumea!

      Ștergere
  18. Intrati pe internet, informati-va singuri, deveniti mici cercetatori pentru a va dezvolta capacitatile de filtrare a informatiilor pentru a va proteja singurul lucru important "psihicul", energia..

    Torser este prima descoperire care nu se opune legilor naturii, ale organismului uman.

    Torser se cumpara o singura data (termenul de valabilitate este minim 8 ani - cel de viata 10 ani). Formele geometrice produc campuri de torsiune care atata timp cat forma exista campurile nu dispar...Orice obiect are un camp de torsiune ....un "spin".

    Numai descrierea fenomenului in sine stimuleaza energia psihica, creativitatea si imaginatia oricarei persoane pozitive avand probabil efect opus la persoanele negative.. sa fie bine.. ca de rau e satula lumea si de vorbe fara argumente sau pacaleli la tot pasul..macar acum exista Torser - singurul fenomen care poate fi numit STIINTA - Metode non-invazive - Ecologie 100% Garantat!

    Eu vand aceste dispozitive si le vand cu cea mai mare placere posibila!!!

    NU trebuie sa credeti in nimeni si nimic.. .. cautati, informati-va, testati si dupaaia puneti eticheta .. nu va lasati influentati de oameni sau interese negative!
    Cristian Culita, Mangalia, specialistul international,sociolog,psiholog

    RăspundețiȘtergere
  19. Mare este grădina Ta, Doamne, poarta deschisă şi proştii sar gardul... .

    O afacere de succes, bravos.

    De maine o sa vand balega deshidratata, taiata felii.
    Mod de folosire, se rontaie minim 3 felii inainte sa treceti cele sase numere pe biletul de la loto 6/49 ( o felie la doua numere).
    Succesul este garantat datorita lucernei proaspete, ecologice, din care provine acest produs minune.
    Hai sa traiti bine, mi a placut enorm, dar nu stiu daca sa plang sau sa rad de cata prostie e in lumea aceasta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, vad ca sunt multe pareri despre torser. Va spun parerea mea personala in urma folosirii.
      Am cumparat mai multe tosere pentru intreaga familie si va intreb:cum credeti ca ma simt eu daca am tot timpul un torser in buzunarul de la piept si altul in zona coloanei?. Raspunsul vi-l dau tot eu: ma simt minunat. Somnul meu este acum perfect. N-am mai dormit atat de mult si de bine de ani buni. Iar la coloana am o hernie de disc operata,ar trebui sa fac si a doua operatie,dar simt ca nu o voi mai face.Un torser este pus intr-un brau pe zona cu problema,iar celalalt in buzunarul de la piept. Chiar ma simt foarte bine. Dovada ca am ajuns sa-l caut dimineata, iar daca l-am uitat cumva acasa, ma intorc dupa el.Si la serviciu am unul in fata calculatorului.
      Eu si familia mea ne simtim minunat si suntem convinsi de benificiile acestui aparat din propria experienta.
      Dragos,Navodari

      Ștergere
    2. Toate comentariile sunt falsificate de proprietarii TORSER: Ludmila Jalo si Victor Jalo - escroci internationali! si de ajutoarele lor...

      Ștergere
  20. indiferent de ce spun unii eu am simtit efectele pozitive ale torserului si ce i ce l discrediteaza au anumite interese !!!! am facut terapie la mai multe persoane cu el si are efect ! pe o doamna la vreo 50 de ani o durea soldul l a tinut vreo 25 de minute pe locul dureros si a lasat o durerea , pe mine m a durut coloana in zona lombara l am tinut vreo jumate de ora am stat intins si relaxat si mi a trecut durerea de spate am simtit furnicaturi la nivelul coloanei , la prietena mea l am pus pe masea si a lasat o durerea in 15 minute si a adormit !!! nu stiu cine sunt cei cu pareri negative si ce interese au si cui slujesc dar eu sunt sincer si nu am nimic de ascuns numele meu este Paul Adrian sunt din Lugoj jud. Timis si pute ti sa ma sunati pe nr 0766488421 sa discutam !!!! mentionez ca nu sunt platit de nimeni ca sa fac publicitate spun doar ce am simtit si trait de cand am Torseru!!!!! cu stima si respect Paul Adrian!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate comentariile sunt falsificate de proprietarii TORSER: Ludmila Jalo si Victor Jalo - escroci internationali! si de ajutoarele lor...

      Ștergere
    2. Naivi si excroci, pitipoance si bodyguarzi aici ajungem cu lacomia si incultura...

      Ștergere
  21. Mai bine utilizati cristale specifice protectiei electro magnetice decat sa cumparati asa ceva. Nu zic ca nu ajuta, dar nu merita...sunt periculoase din alte puncte de vedere...

    RăspundețiȘtergere
  22. Paul Adrian cei care au demascat ilegalitatea Torser spun foarte clar ca are efecte benefice dar si efecte adverse grave plus interesele KGB in Romania de a imbina efectele benefice cu efectele adverse si in timp dupa ce castiga increderea Romanilor sa-i imbolnaveasca total PSIHIC modificand produsul continuu ...iar daca tu esti asa hotarat sa le tii partea celor de la TORSER atunci ai grija sa nu fii chemat si pe la procese la tribunale pentru ca stiai de demascare dar totusi ai continuat sa sustii acest TORSER!!! Deci pregateste-te....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule ANONIM, se vede clar ca dvs urmariti anumite interese comerciale, sau si mai rau, aveti anumite dificultati psihice destul de grave. Dupa parerea mea, trebuie neaparat sa va adresati unui specialist in psihiatrie. Va repet inca odata, personal am facut terapie cu acest dispozitiv la mai multe persoane cu varste si probleme diferite care habar nu aveau ce este acest Torser. Torser chiar face treaba de exceptie si fara, cum sustineti dvs, anumite efecte adverse. Incercati Torserul si dvs. puneti cu eticheta pe frunte cate 20-30 min. pt. ca chiar aveti mare nevoie.

      Ștergere
    2. Domnule Vrajeala sau Jalo Victor tot acelasi lucru este .. nu te mai chinui sa inventezi comentarii sau sa platesti oameni sa te sustina ca ai fost demascat total si nu mai ai nici o sansa ... cu cat faci mai multa reclama la TORSER-ul tau contrafacut cu atat mai multi romani iti vor cunoaste ilegalitatile mai bine si imagineaza-ti gandurile miilor si zecilor de mii pacaliti indreptate asupra ta si a sotiei tale care iti face strategia...doar imagineaza-ti pentru 20 - 30 minute si o sa simti eticheta!!! Pacat ca esti in domeniul informational si ar trebui sa cunosti ce se intimpla la nivel energetic cand practici TERORISMUL ... dar se pare ca esti doar un sarlatan KGB-ist care habar nu are ce este energia si desigur vei plati totul la nivel energetic maxim sau ai uitat ce ai patit anii trecuti .. psihic, iti aduc aminte daca vrei .. Oricum sa nu uiti: Salutari de la Centrul de Comanda din Norvegia! Habar nu ai ce ti se pregateste...din pacate nu din ROmania...

      Ștergere
    3. Asa arata "terorismul" ?

      http://blog.world-mysteries.com/science/torsion-the-key-to-theory-of-everything./

      Ștergere
    4. Jalo esti un Jalnic pacatos care tocmai a fost prins de Univers la furat si pacalit in Romania cu ajutorul KGB... o sa platesti tot stai linistit.. dormi!

      Ștergere
    5. .Eu sa va spun asa ce-am vazut pe mine, nu vindeca, dar regleaza locul dureros si e bine, cand ai o varsta, cand intervin modificari , da, nu te face Fat Frumos, dar iti da o stare de bine, o mobilitate mai buna. Eu sunt convinsa de puterea lui si sa va spun de ce: cand mi se infiripase de minune o infectie urinara cu manifestari subiective, dar sigur daca as fi facut analize de laborator ar fi iesit pozitive, faptul ca l-am tinut cateva zile in partea inferioara a abodomenului, am scapat fara antibiotic sau alt tratament; cand am avut o bronsita urata care imi dadea o tuse nesuferita, am tinut torserul legat de gat si pe piept si pot sa va spun ca m-am vindecat mai repede si bine doar cu torserul si o sticluta de sirop de patlagina. Am discopatie lombara, nu se vindeca, dar cand stau mai mult in picioare imi trece durerea; cand ma doare genunchiul, il leg pe genunchi si durerea dispare; am spondiloza cervicala, il pun pe ceafa si durerea imi trece.Am impresia ca ne influenteaza ( pe mine si pe sotul meu) foarte bine si somnul, deoarece punem torserele la capatul patului si putem dormii bine.Primul torser il am de un an si ceva, adica il tarai de un oarece timp, si eu personal l-am recomandat mai multor persoane, sunt asa, un fan torser.Crezul meu este ca orienteaza, regleaza fluxurile energetice prin organism, adica organismul se regleaza.E o calitate mai buna a vietii, iti da un grad de siguranta si de protectie.

      Ștergere
  23. nu schimba directia Jalnicule Criminalule.. o sa ajungi la inchisoare cu TORSER-ul tau cu tot si cu sotia ta perversa care iti face strategia de pacaleala a ROMANIEI!
    Mai aveti rabdare putin .. se lucreaza..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. gata, nu mai avem rabdare, ne-ai promis cele mai importante televiziuni, OTV, si???
      Ai deochiat OTV?
      Noi ne tinem de promisiuni, inca un pic si nu sa ai bani nici de internet... Asta i carma, asta i universul...

      Ștergere
    2. Am aflat de acest dispozitiv din revista Formula As, ne-am adunat mai multe prietene si am comandat pentru a beneficia de reducere.
      Am probleme cu tendoanele de la umar, care ma dor ingrozitor, folosesc de doua saptamani dispozitivul si durerea s-a ameliorat. Am un dinte care se clatina si care ma doare, iar cand pun dispozitivul pe masea, durerea dispare. Cand am avut enterocolita am pus torserul pe burta si durerea a trecut. In alta zi m-a durut in calcai deoarece am cioturi, am pus acest dispozitiv pe calcai, iar dupa un sfert de ora nu am mai simtit nici o durere.Cand il folosesc se incalzeste locul unde asez torserul. Pe unde il pui iti calmeaza durerea si ai mai multa incredere in tine deoarece iti ia tot raul.
      Nu i-au nici un medicament de peste 20 de ani deoarece sun alergica si ma doare stomacul, iar torserul m-a ajutat sa nu mai am dureri. Il port in buzunar, pe spate, oriunde.
      Fata mea era dependenta de diazepam deoarece nu putea sa doarma, de cand foloseste torserul a inceput sa doarma si cate 5 ore continuu pe noapte.
      Am 2 dispozitive achizitionate.Cand am avut probleme cu urechea, imi curgea tot timpul si aveam un discomfort, am folosit torserul punandu-l pe ureche si scurgerea s-a oprit.
      Sunt multumita de torser deoarece eram molesita si folosind dispozitivul m-am mai revigorat, am energie mai multa, este foarte bun pentru batrani. O sa mai comande si cumnata mea care are diabet, iar medicamentele nu au nici un efect asupra ei si o colega de-a mea care are probleme cu mana deoarece a avut-o in ghips si o doare si este umflata.

      Ștergere
    3. Toate comentariile sunt falsificate de proprietarii TORSER: Ludmila Jalo si Victor Jalo - escroci internationali! si de ajutoarele lor...

      Absolut toate comentariile de pe www.torser.com si alte forumuri sunt semnate fals si total falsificate pentru a le servi interesele de pacaleala a romaniei cu TORSER. In ucraina este 28 de euro iar ei l-au vandut din 2005 pana in 2013 cu 240 EURO dupa care s-au certat cu inventatorul .. i-au tras teapa si au "sarit" peste el direct la echipa care fabrica acest tip de produse din nisip si magneti ruginiti cu efecte adverse pentru sanatate !...

      Ștergere
  24. Incredibil, Cristian Culita homosexual, asta da o stire.
    Nu ai ce comenta. Toata faza e pe net. Acum totul este clar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Cristian Culita! Sunt Veronica, ma tii minte?
      am fost in echipa cu tine, am promovat Torser pe la diferite expozitii prin tara. Intradevar, de cand te stiu, nu te-am mai vazut niciodata cu o fata, numai baieti, baieti..Astia spun ca eesti, labagiu sau chiar esti o fetitza cu nasul ala de pinochio si privirea stupida?? Imi placea de de tine, dar nu mi-ai acordat niciodata atentie

      Ștergere
    2. Ludmila Jalo nu-ti mai insusi alt nume.. recunoaste ca esti o escroaca care o sa plateasca totul in curand!

      Ștergere
    3. Am achizitionat torserul pentru mine deoarece am probleme cu tiroida, am ganglionii rau inflamatii si vazand ca mi-a facut bine, mi-am zis in mintea mea: nu i-o fi bun si soacramii care are 92 de ani si este foarte bolnava, nu poate sta in picioare, are Alzheimer, care ii da o stare foarte rea, nu vorbeste coerent, tremura, este intr-un hal fara de hal; si i l-am dat in mana ; m-am dus pana in beci pentru a aduce cartofi sa prepar de mancare si ce credeti, cand m-am intors, dupa 20-25 de minute am ramas cu gura cascata: soacra mea s-a ridicat de pe scaun si m-a certat ca nu am trimis-o pe dumneaei sa ia cartofii din beci, avand in vedere ca ea se ridica foarte greu de pe scaun.; chiar m-a ajutat sa curatam cartofii.

      Ștergere
    4. Toate comentariile sunt falsificate de JALO Ludmila escroaca internationala impreuna cu sotul ei Jalo Victor escrocul international.

      Ștergere
  25. Incredibil Jalo Victor este homosexual, asta da o stire. Nu ai ce comenta. Toata faza e pe net. Acum totul este clar.

    Va asteptam la Expozitiile de la Sala Palatului 1-3 Martie si 14 - 17 Martie la romexpo sa vedeti ce pateste JALO Victor si Jalo Ludmila cand sunt prinsi de Cristian Culita!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate stiu Jalo victor are 3 copii cu sotia sa Ludmila. Poate ai incurcat ceva?

      Ștergere
    2. Eu sunt foarte multumita de acest dispozitiv, il consider cel mai bun prieten. Inainte aveam probleme cu somnul, aveam dureri de spate, nu ma puteam misca, acum aceste probleme au disparut. Luam tot felul de medicamente, cum ar fi: Sanax, Dormicum, acum nu mai iau nimic, chiar mi s-a reglat somnul, nu ma mai doare spatele, pot sa ma misc mai bine. Nu ma despart niciodata de el. Daca ma doare undeva il pun pe locul respectiv si durerea dispare, simt o caldura din cap pana in picioare. Merita toti banii. I-am comandat si fiicei mele care este intelectuala, lucreaza cu capul, cu clienti de toate felurile, inainte era obosita tot timpul simtea ca nu mai face fata situatiilor, acum ii da o stare de bine, de liniste. Somnul este cel mai important, daca dormi bine te refaci.

      Ștergere
  26. cine inca mai are dubii referitor la aceasta poveste, cautati pe Cristiane prin site-uri pentru homosexuali sau intrebati de el prin cluburi din bucuresti unde presteaza. De fapt este "STAR" bine cunoscut in lumea GAY.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ludmila Jalo poti tu sa spui de Cristian Culita cat vrei ca oricum toti romanii o sa afle poveste terorismului vostru practicat in Romania cu Torser-ul vostru infect si ruginit. Sa nu uitati .. aici Cristian Culita nu va iarta, fugiti din tara cat mai aveti timp!

      Ștergere
  27. Am comandat Torserul in urma unei atente judecati vazand ca se scrie in surse foare serioase, iar impulsul ultim a fost acea unda verde a domnului general Emil Strainu.
    Nu am probleme mari, mari de sanatate, dar l-am luat dupa ce am citit materialele si cred in aceste lucruri. Intr-adevar sunt foarte multumita de torserul meu care-l am pe mine si nu ma pot dezlipi de el, deoarece noaptea dorm foarte bine, cand am cazut in ajun de sarbatori de pe un scaun, aveam dureri foarte mari in zona lombara, l-am asezat in acea zona si durerea a trecut dupa 2 zile lasandu-se pe picior in jos, cand am dureri de burta, asez torserul acolo si durerea trece in circa 10-15 minute.
    Dimineata cand imi fac igiena personala, asez torserul langa sticla mea de apa pentru a o energiza. Folosesc torserul 24 de ore din 24 ore, il pun peste tot pentru a acoperi un camp tot mai larg.
    E doctorul meu portabil. Recomand tuturor, macar unul per familie sa existe deoarece este foarte bun. Pentru mine a fost cea mai mare realizare a anului 2012. Foloseste Torser si fiica nepoatei mele, si fiind in clasa a XII-a, invatand foarte mult a avut migrene, a pus dispozitivul doar in palma si durerea i-a trecut imediat.
    Alta data avea o cefalee puternica, l-a pus pe frunte, iar din crestetul capului a simtit ca se declanseaza ceva, apoi durerea i-a trecut

    RăspundețiȘtergere
  28. Toate comentariile sunt falsificate de proprietarii TORSER: JALO Ludmila escroaca internationala si Jalo Victor.

    Nu va lasati inselati.

    RăspundețiȘtergere
  29. Da, incercam sa nu fim inselati, suntem cu ochii in 4.
    Ai promis toata povestea la OTV, la judecata, mii de martori... Nu am vazut nimic, se pare ca esti chiar un escroc, ne-ai mintit, ne-ai pacalit. Mai mult de atat, ai pacalit toata tara, tot Neamul Romanesc... Nu, iarta-ne, esti un rebut al societatii, fara niciun folos pentru nimeni si pentru nimic

    RăspundețiȘtergere
  30. Totul se plateste in universul asta. Nu uitati: de Cristian Culita nu scapati nici macar in Rusia!! Dar desigur investiti investiti .. sa aibe de ce sa se apuce!

    RăspundețiȘtergere
  31. DEci pana la urma e o panarama sau nu produsul asta? Anonimilor de ce nu va folositi numele ? Cei care zic ca e bun sa posteze aici si poze relevante, sa vedem cheacrale inainte de folosire si apoi dupa 1 luna de folosire asta va zice totul. PAna atunci va certati degeaba

    RăspundețiȘtergere
  32. Stimati Domni/Doamne,

    Voi chiar nu va luati pastilele? Inca credeti in mambo-jambo, balarii si magnetul lui Onan! Asta-i ceva din genul: s-a intalnit escrocul cu prostul! Tare naiv mai este romanul si multi sunt cei care speculeaza nevoia de alinare prosteasca a altora! Ptiu!

    RăspundețiȘtergere
  33. Bai omule, mai ia omul o teapa, de 10, 15 lei. Dar de 1000 de lei? V-ati timpit dracului de tot. Astia care cumpara nu inteleg un cuvint din descrierea produsului. Mergeti oameni buni la scoala si intrebati un profesor de fizica, vedeti si voi care-i treaba cu "cimpul de stinga".

    RăspundețiȘtergere
  34. Abureala asta e cuvantul de ordine privind Torserul.
    O noua TEAPA pentru romani care costa 11 milioane lei vechi depinde de cursul leu-euro.Ce este de fapt Torser?
    O cutiuta cilindrica ca un medalion plina cu subtanta neagra ca praful de carbune si in centru un inel metalic.
    Ca constructie nu face nici 50 de lei noi.
    Nu pot sa cred ca Oreste face reclama la asa ceva.
    Fratilor trezitiva la realitate si nu mai puneti botul prostii!!!

    RăspundețiȘtergere
  35. Conform graficului de mai sus inteleg ca ma protejeaza de radiatiile solare.Banuiesc ca e vorba de cele ce ajung pe suprafata terestra, sau ati testat si in afara stratosferei obiectul?
    Atunci explicati-mi si mie, daca este adevarat, cum ma poate proteja asa ceva de energia solara cand energia solara este unul din factorii ce au ajutat la dezvoltarea vietii.
    Sau va referiti la facptul ca ma scapa de bronz atunci cand uit de mine pe plaja si sunt nevoit sa folosesc Sana pentru a scapa de discomfort.Deci e mai bun decat iaurtul?

    RăspundețiȘtergere
  36. Domnul Cristian Culita,in prezent detinator al campaniei de defaimare a dispozitivului Torser,spunea la data de 26 decembrie 2012 :

    "Singurul loc aglomerat unde cea mai mare coada de pe litoral era la standul lor de prezentare...
    In urma testului GDV (fotografia kirlian)– am purtat dispozitivul Torser si apoi am refacut testul – diferenta nivelului energetic a fost majora ...
    Am studiat problema si am decis ca este necesar pentru sanatate mea Torser - in ultimul timp conduceam foarte mult si foloseam telefonul si calculatorul continuu – practic in zona capului simteam ca nu este ok!
    Prima noapte am pus dispozitivul Torser sub perna si starea de bine in comparatie cu noaptea dinainte a fost complet pozitiva – m-am odihnit super bine - imi aducea aminte de zilele cand alergam pe plaja - dormeam iar dimineata aveam o senzatie de bine!!!
    Am simtit efectul asa puternic deoarece fiind vara ..cluburile..nu prea am respectat programul de somn – dar un lucru este clar ...Torser Functioneaza si are Efect Garantat! - exact asa cum sustin producatorii!
    Absolut cert este ca Torser isi face treaba...indiferent de starea sanatatii, varsta, problema... imi place sa spun clientilor mei: E ca si cum ai merge la munte..sau la mare ..cu Torser ai o stare de bine ...:)
    Orice persoana care foloseste calculatorul pentru o perioada mare de timp asa cum am facut si eu (6h -15h .. 20h)cunoaste senzatia de gust “ciudat” al salivei (metallic taste in the mouth)... recomand sa tina dispozitivul Torser in fata calculatorului si sa faca acest experiment ”de gust” - o sa observe disparitia completa senzatiilor obisnuite in urma influentarii monitoarelor!
    Orice durere de cap sau de alta natura, trece garantat in maxim 10 minute – si fara nici un medicament!! – in caz ca e ceva foarte grav – efectul Torser diminueaza enorm durerile.
    Va spun din propria experienta si absolut sincer -Torser chiar isi merita banii.
    Cristian Culita, Mangalia, sociolog, psiholog"

    Domnule Culita si domnilor care denigrati acest dispozitiv Torser,nu aveti si dvs. parinti care inghit cu pumnul pastile pentru :insomnii,dureri reumatismale,dureri de osatura,dezechilibre neurovegetative,migrene,etc (ar fi atat de multe de mentionat),CU DUMNEALOR CUM RAMANE?

    Interesul dvs. material, chiar v-a golit de minimum de bun simt si compasiune fata de suferinta adevarata,reala ?
    Nu mai exista rusine pe lumea aceasta !
    Numarul persoanelor care detin Torser este foarte mare si sunt mai mult decat multumiti de acest dispozitiv;oameni titrati,cu facultati si cunostiinte adevarate in domeniul fizicii.
    Pe cine incercati sa induceti in eroare ? Motivul se stie deja...
    Toti cei care detin Torser ii cunosc calitatile si recomanda dispozitivul.
    Asadar,domnule Culita,lasati oamenii sa-si deschida mintea si sa gaseasca alternative pentru "pumnul zilnic de pastile".

    Multumesc pentru dreptul la replica.

    RăspundețiȘtergere
  37. Voiam sa achizitionez TORSER-ul pt.fiica mea-are migrene puternice,dar comentariile voastre m-au bulversat total. Nu stiu ce sa fac...am senzatia ca e o mare pacaleala!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua Loredana!
      Trebuie sa stiti ca dispozitivul Torser se vinde cu SATISFACTIA GARANTATA. Asta inseamna ca noi, General Master Tehnology srl, va garantam efectul aparatului si ca problema cu durerea de cap se va rezolva cu usurinta si in cel mai scurt timp. In caz contrar, veti face retur si veti primi banii inapoi 100% si fara bataie de cap.
      General Master Tehnology srl-distribuitor oficial Torser.

      Ștergere
  38. nu aruncati banii degeaba... mare pacaleala de 240 euro. nu are efect absolut deloc...doar pentru cei cu placebo:)
    am folosit atat "moneda" tzeparilor de la General Master Tehnology cat si pe cea comandata din Ucraina.
    ps: returnarea e o mare pacaleala

    RăspundețiȘtergere
  39. Bună seara stimate doamne şi stimaţi domni!După atâtea comentarii apărute în legătură cu acest produs "TORSER",am ajuns şi eu la concluzia că este o mare escrocherie.A punctat foarte bine acea doamnă sau acel domn care a sugerat că ar fi mai bine să întrebăm un profesor de fizică ce înseamnă "câmpul de stânga".Eu personal am ajuns la concluzia că vindecarea vine din interiorul fiecăruia dacă punem la treabă optimismul şi gâdirea pozitivă,care dă rezultate fără să cheltuim de pomană acei 250 € pe care săracii de noi şi-aşa nu-i avem.P.S.Ţin să vă spun că la mine optimismul şi gândirea pozitivă chiar au avut,au în continuare şi vor avea efect garantat!Vă mulţumesc pentru atenţia pe care o acordaţi şi comentariului meu.Vă doresc în continuare o seară placută.Cu deosebită stimă şi espect!

    RăspundețiȘtergere
  40. Oameni buni!
    Incercati sa judecati si sa trageti concluzii, dar nici nu ati vazut cum arata acest torser. Eu I-l folosesc de aproape un an si de meserie sut psiholog, deci cunosc bine ce e efectul placebo si in anumite cazuri sugerez aceasta tehnica si pacientilor mei. Dar sa fim seriosi, dispozitivul Torser nu are nicio legatura cu efectul placebo. Eu am facut un test practic prin care se confirma efectul Torserului. Cine are acest dispozitiv poate sa faca acasa oricand. Luati 2 farfurii si puneti in ele grau la incoltit. Puneti cele 2 farfurii la distanta de minim 4 metrii una fata de alta sau mai nbine in camerele diferite. Una dintre farfurii puneti pe torser si vedeti ce se intampla peste 3-4 zile.
    La mine graul cu torser a crescut de doua ori mai repede fata de grau fara torser. Sa stiti ca efectul placebo nu exista in cazul animalelor si plantelor.
    Numai bine tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  41. Remarc si o chestie aici: toti cei care slavesc Torser-ul se semneaza gen "Vasile, Ploiesti" si nu fac diferenta dintre dativ si genitiv...
    Mi se pare mie sau acelasi binevoitor care insista sa-si spuna punctul de vdr...
    Bafta la tzepe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma uit tot uit la aprecierile pro si contra despre acest ,,dispozitiv'' dar am inteles sigur ca ... nu prea le ai cu gramatica si mai faci si observatii!!! Ce treaba au GENITIVUL si DATIVUL cu semnatura omului? Mai ia niste ore de meditatie la lb. romana si repeta cazurile substantivelor, draga domnule sociolog, specialist poliglot! Poate ca nu e Torserul vreo minunatie, ca deh reclama-i sufletul comertului, dar se vede ca nici tu nu ai toate ,,tiglele pe casa''.

      Ștergere
  42. bai eu am un torser .. luat de pe torser.net (costa ceva mai mult de 7 milioane - suma pe care am vazut-o prin comentariile de mai sus) este foarte posibil sa fie alt dispozitiv ... asta cica ar fi TORSER 2 ... ma rog .. ideea e ca ma simt mai bine si exact ce zici si tu ... dorm mai bine ... visez .. imi aduc aminte visele dimineata (in conditiile in care cred ca pana sa dorm cu torserul sub perna nu mai visasem de ani si ma culcam la minim 3-4 pentru ca nu reuseam sa adorm chiar daca stateam in pat pe intuneric) .. pe timpul zilei nu mai sunt leguma sunt mult mai energic... (specific ca sunt programator si stau in medie 10 ore pe zi in fata calculatorului) ... asta e prerea mea .. e posibil sa fie placebo .. e posibil sa fie doar o coincidenta cu incercarea mea de a-mi pune pe picioare putin programul de somn ... nu stiu ... ideea e ca pe siteul de unde l-am luat ma uitam pe forumul lor ( www.torser.net/forum ) si parea ca sunt multi utilizatori multumiti...

    RăspundețiȘtergere
  43. Doamne cata prostie exista la rumunashi.

    RăspundețiȘtergere
  44. totul este comert de ce nu se da o perioada de proba daca sint asa siguri pe produsul lor

    RăspundețiȘtergere
  45. nu va mai bateti joc de oameni ,Banii se castiga greu ! lasati prosteala !

    RăspundețiȘtergere
  46. Bună tuturor, spun acest lucru pentru că nu mai pot să-l păstrez la sine, acum că sunt mai bun și mai puternic, am făcut o operație în India acum două luni după ce un prieten de-al meu ma direcționat la spitalul specializat PYRAMID că cumpără rinichi uman nu l-am crezut până nu i-am contactat pentru a-mi confirma sinele, nici măcar n-am crezut la început, pentru că mi sa spus să mă înregistrez la NKF cu o sumă pe care nici măcar nu am avut-o în acel moment. informații în care să știe cât de gravă sunt. Îmi dau o asigurare că mi-ar plăti 500.000 de dolari, cărora mi-a fost plătită jumătate din bani înainte de a pleca în India pentru operațiunea care este
    suma totală de $ 500,000.00 dolari după ce am plătit comisionul de înregistrare la NKF. Spun asta pentru că vreau toți cei care le doresc cu adevărat să fie donatori de rinichi pentru a le contacta pe e-mail de mai jos. Contactați-le și veți vedea un rezultat bun din ceea ce doriți să știu despre ce vorbesc.

    pyramidmedicalcenter@gmail.com
    WhatsApp + 2349054872932
    CENTRUL MEDICAL PYRAMID

    RăspundețiȘtergere
  47. Căutați o companie de credit privată cu renume și acreditate, care oferă împrumuturi oportunității de viață. Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Nu căutați mai mult, deoarece suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru de trecut. Noi împrumutăm fonduri persoanelor fizice și întreprinderilor care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2%. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este cerut niciun credit, 100% garantat. Vreau să folosesc acest suport pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și vă vom oferi cu plăcere un împrumut.
    Deci, trimiteți-ne un e-mail astăzi la: (fernandohenrietta@gmail.com) pentru a aplica acum pentru un împrumut.

    RăspundețiȘtergere
  48. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi rinichiul?
    Căutați o oportunitate de a vă vinde rinichiul pentru bani din cauza ruperii financiare și nu știți ce să faceți, contactați-ne astăzi și vă vom oferi o sumă bună de bani pentru rinichi. Numele meu este Doctor Raymond, un nefrolog în spitalul clinicii UBTH. Clinica noastra este specializata in Chirurgie Rinichi si ne ocupam de cumpararea si transplantul de rinichi cu un donator corespunzator. Suntem situați în India, Turcia, Nigeria, SUA, Malaezia și Marea Britanie. Dacă sunteți interesat să cumpărați sau să cumpărați rinichi, nu ezitați să ne contactați prin e-mail. Email: drkennethraymond@gmail.com sau drkennethraymond@outlook.com (Adamfred24@gmail.com)
    așteptăm răspunsul dvs. urgent
    Drkennethr Cel mai bun regret Dr. Raymond.

    RăspundețiȘtergere
  49. Vreau să vă împărtășesc cu toții aici despre cum îmi obțin împrumutul de la dl Benjamin, care mă ajută cu împrumut de 400.000,00 Euro pentru îmbunătățirea afacerii mele, a fost ușor și rapid atunci când aplic pentru împrumut când lucrurile se înrăutățesc cu afacerea mea dl. Benjamin îmi acordă împrumut fără întârziere. aici este e-mailul domnului Benjamin / contact whatsapp: +1 989-394-3740, lfdsloans@outlook.com.

    RăspundețiȘtergere
  50. Sunt atât de recunoscător Elegantloanfirm că m-a ajutat cu un împrumut de 600.000,00 USD USD, prin ajutorul ofițerului de împrumut Russ Harry, îți sunt etern recunoscător. viața mea s-a întors, finanțele mele s-au stabilit acum dețin o afacere pe care o folosesc pentru a avea grijă de nevoile familiilor mele. Sunt atât de recunoscător pentru dumneavoastră domnule Russ și Dumnezeu să vă binecuvânteze. Le puteți contacta pentru ajutor financiar prin e-mail: Elegantloanfirm@hotmail.com pentru ajutorul dvs.

    RăspundețiȘtergere