Despre blog

Daca esti trezit...vei intelege.

miercuri, 25 mai 2011

Controlul mintii umane

Psihoterorismul

Termenul de ''psiho-terorism'' a fost inventat de scriitorul rus N. Anisimov,de la Centrul Antipsihotronic din Moscova.El indica faptul ca armele psihotronice pot fi utilizate in vederea extragerii unor informatii ce sunt stocate in creierul unei persoane,care apoi vor fi introduse intr-un calculator care le va rearanja,astfel incat ulterior sa existe posobilitatea controlarii acelei persoane.
Informatia astfel modificata va fi apoi reintrodusa in creierul persoanei respective(de la care a fost extrasa) si va fi perceputa de catre aceasta ca fiindu-i proprie.Aceste sisteme criminale sunt in stare sa induca halucinatii,boli,diverse mutatii in celulele umane,zombificarea sau chiar moartea.Tehnologiile aferente acestor sisteme includ generatoare VHF,raze X,ultrasunete si unde radio.Maiorul rus I. Chernishev descrie in jurnalul militar Orienteer (in februarie 1997),dezvoltarea armelor ''psi'' pe intregul glob.Tipurile specifice de arme mentionate de el in acel jurnal militar sunt :
-un generator psihotronic care produce o emanatie electromagnetica puternica,ce poate fi transmisa prin liniile telefonice,TV,radio,tevi de alimentare si lampi cu incandescenta.Semnalul astfel transmis va manipula comportamentul celor cu care ajunge in contact.
-un generator de semnal care opereaza in banda 10-150 Hertz,si care atunci cand opereaza in frecventa 10-20 Hertz,creeaza o oscilatie infrasonica ce este distructiva pentru toate organismele vii.
-un generator care actioneaza asupra sistemului nervos si care este proiectat sa paralizeze sistemul nervos central al insectelor.Acesta a fost optimizat astfel incat sa aiba acelasi efect si asupra oamenilor.
-semnale ultrasonice cu o structura foarte speciala ,cu ajutorul carora se pot realiza operatii interne fara incizii sau sangerari,care nu lasa nici un fel de urme.Ele pot fi folosite insa si pentru a ucide.
-japonezii au creat casete audio care permit suprapunerea unor tipare de voce de frecvente joase peste muzica.Acestea sunt inaudibile pentru urechea umana,dar sunt receptate de subconstient.Rusii pretind ca folosesc si ei ''bombardamente'' psihice similare pentru a trata dependenta de alcool si fumat.
-efectul celui de-al 25-lea cadru,este o tehnica in care fiecare al 25-lea cadru al unui film sau al unei inregistrari video contine un mesaj ce este perceput doar de subconstient si care influenteaza mintea constienta.
-psihotropica este o ramura a medicinei care se ocupa cu inducerea starilor de transa,de euforie sau depresie.Acestea sunt numite si ''mine cu efect intarziat''.Simptomele unui atac psihotronic se pot manifesta prin dureri de cap,ameteli,zgomote,voci sau comenzi percepute direct in creier,dureri in cavitatea abdominala,aritmie cardiaca sau chiar distrugerea sistemului cardiovascular.
Link catre articolul original :http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6686

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu