Despre blog

Daca esti trezit...vei intelege.

joi, 31 martie 2011

Zeolitii lupta impotriva radiatiilor

        
        
        

Urmarind situatia din Japonia,frica pe care o avem de ani buni in privinta raspandirii radiatiilor ne inspaimanta mai mult decat orice.Posibilitatea sa fim expusi la radiatii periculoase e intr-adevar reala.In acest univers,oamenii impart acelasi aer,astfel ca variatii mici de discomfort ne separa de vecinii nostri.Din pacate nu avem control asupra chimicalelor ce sunt eliberate in mediul inconjurator,insa ar trebui sa incercam sa minimalizam cat mai mult  stresul personal prin substante protective si detoxifiere.
Iodura de potasiu a fost pusa la dispozitia oamenilor din apropierea centralei nucleare de la Fukushima,incurajandu-se consumul ei ca parte a unei diete antiradioactive.Merita sa mentionam rolul zeolitului Clinoptilolite in ultimele evenimente radioactive si in detoxificarea organismului uman.

Raw clinoptilolite zeoliteProcessed Micronized zeolite

Expunerea la radiatii are o gramada de efecte secundare pe termen lung,ca sa nu mai vorbim de celelalte metale grele Cesiu,Strontiu,Uraniu si Plutoniu.Iodul radioactiv 131 distruge corpul iar celelalte metale grele sunt depozitate de corp in tesuturi si grasime,daunand ADN-ului.
Ca raspuns la dezastrul nuclear de la Cernobal din 1986,zeolitul Clinoptilolite a fost folosit pentru a curata atat apa cat si pamantul.Atunci au fost folosite peste 500.000 tone de zeolit in reactor pentru a absorbi metalele radioactive.Vitelor li s-au dat zeoliti pentru a se evita iradierea laptelui.Pamantul radioactiv a fost tratat cu zeolit pana s-a obtinut un nivel 0 de radiatii la Cesiu si Strontiu.Zeolitii au mai fost folositi in curatarea mediului inconjurator de la Three Mile Island dupa explozia nucleara din 1979.

Zeolitii ajuta la detoxifierea corpului
Avem la dispozitie o ampla documentatie care sprijina ideea folosirii zeolitilor in detoxifiere.Multi zeoliti se gasesc in natura;dar totusi cel mai sigur zeolit folosit in detoxifierea corpului e Clinoptilolite.
In primul rand ,e bine sa alegi un zeolit lichid care e curat(incalzit la temperaturi inalte mai multe ore,apoi racit instantaneu).Acest proces inlatura toate impuritatile prezente in zeolit in forma lui naturala.
Pentru a explica mai bine aceasta unealta detoxifianta,zeolitul are o structura moleculara in forma de 'cusca',cu pori si canale care strabat cristalul.Aceasta 'cusca' e incarcata negativ si atrage toate mineralele incarcate pozitiv: mercur,aluminiu,ioni radioactivi,cadmiu,fier si arsenic.Odata ce zeolitul a prins aceste mici particule in 'cusca' sa,el circula prin tot corpul cu ajutorul sangelui,trecand astfel prin organe,glande si tesuturi.Studiile arata ca zeolitul ramane in corp intre 5 si 7 ore inainte de a fi eliminat.


Medicii generalisti holisti sunt de acord ca bolile sunt rezultatul acumularii de toxine in corp.Expunerea la chimicale a devenit o obisnuinta,din pacate,astfel ca e necesar ca detoxifierea sa faca parte din obiceiurile noastre zilnice.

Surse : http://www.naturalnews.com/031873_Zeolites_radiation.html

marți, 29 martie 2011

Radiatiile din Fukushima intrec Cernobalul !!!


In ciuda eforturilor disperate ale guvernelor lumii de minimalizare a severitatii materialului radioactiv de la Fukushima,senzorii de radiatie din intreaga lume ne dezvaluie uratul adevar despre catastrofa de la Fukushima(adevar pe care industria nucleara nu vrea ca tu sa-l stii!).Praful radioactiv de la Fukushima e acum aproximativ cat 73% din radiatia zilnica emisa de Cernobal dupa trecerea dezastrului.Iodul-131 se raspandeste acum in intreaga lume.
In mod similar,cantitatea de cesiu-137 care se raspandeste in atmosfera a ajuns acum la 60% fata de cea din Cernobal.(http://www.newscientist.com/article/dn20285-fukushima-radioactive-fallout-nears-chernobyl-levels.html)

Radiatia se imprastie de-a lungul oceanelor si continentelor
Datele au fost extrase de la senzorii de radiatie globali care au fost instalati initial spre a monitoriza CTBT(Comprehensive Nuclear-Test- Ban Treaty).Senzorii au fost construiti spre a detesta evenimente de testare ilegala a armelor nucleare insa ei se dovedesc folositori acum in detectarea nivelului de radiatie de la Fukushima,care inca arde,by the way!
Statiile de monitorizare sunt localizate in Alaska,Hawaii,Montreal si alte orase ale lumii,ceea ce ne spune ca radiatiile din Japonia se raspandesc peste oceane si continente.
Pentru ca radiatia continua sa se raspandeasca in mediul inconjurator,debitul radioactiv total depaseste cu mult pe cel de la Cernobal.Si adevarul e ca la Fukushima exista mai mult combustibil decat a fost vreodata la Cernobal : 1760 tone de combustibil nuclear la Fukushima si 180 tone la Cernobal!
Asa ca,Fukushima are de 10 ori mai mult combustibil nuclear decat Cernobalul.Si varsa radiatii(inca) in fiecare secunda!
Apa si mancarea din Japonia sunt deja contaminate,oceanele sunt radioactive,aerul e radioactiv,particule de neutroni explodeaza in jurul centralei nucleare,ploua cu apa galbena,muncitorii sunt spitalizati cu arsuri radioactive ...si totusi industria nucleara ne spune sa nu ne ingrijoram...TOTUL E SUB CONTROL!

Sursa articolului : http://www.naturalnews.com/