Despre blog

Daca esti trezit...vei intelege.

marți, 29 martie 2011

Radiatiile din Fukushima intrec Cernobalul !!!


In ciuda eforturilor disperate ale guvernelor lumii de minimalizare a severitatii materialului radioactiv de la Fukushima,senzorii de radiatie din intreaga lume ne dezvaluie uratul adevar despre catastrofa de la Fukushima(adevar pe care industria nucleara nu vrea ca tu sa-l stii!).Praful radioactiv de la Fukushima e acum aproximativ cat 73% din radiatia zilnica emisa de Cernobal dupa trecerea dezastrului.Iodul-131 se raspandeste acum in intreaga lume.
In mod similar,cantitatea de cesiu-137 care se raspandeste in atmosfera a ajuns acum la 60% fata de cea din Cernobal.(http://www.newscientist.com/article/dn20285-fukushima-radioactive-fallout-nears-chernobyl-levels.html)

Radiatia se imprastie de-a lungul oceanelor si continentelor
Datele au fost extrase de la senzorii de radiatie globali care au fost instalati initial spre a monitoriza CTBT(Comprehensive Nuclear-Test- Ban Treaty).Senzorii au fost construiti spre a detesta evenimente de testare ilegala a armelor nucleare insa ei se dovedesc folositori acum in detectarea nivelului de radiatie de la Fukushima,care inca arde,by the way!
Statiile de monitorizare sunt localizate in Alaska,Hawaii,Montreal si alte orase ale lumii,ceea ce ne spune ca radiatiile din Japonia se raspandesc peste oceane si continente.
Pentru ca radiatia continua sa se raspandeasca in mediul inconjurator,debitul radioactiv total depaseste cu mult pe cel de la Cernobal.Si adevarul e ca la Fukushima exista mai mult combustibil decat a fost vreodata la Cernobal : 1760 tone de combustibil nuclear la Fukushima si 180 tone la Cernobal!
Asa ca,Fukushima are de 10 ori mai mult combustibil nuclear decat Cernobalul.Si varsa radiatii(inca) in fiecare secunda!
Apa si mancarea din Japonia sunt deja contaminate,oceanele sunt radioactive,aerul e radioactiv,particule de neutroni explodeaza in jurul centralei nucleare,ploua cu apa galbena,muncitorii sunt spitalizati cu arsuri radioactive ...si totusi industria nucleara ne spune sa nu ne ingrijoram...TOTUL E SUB CONTROL!

Sursa articolului : http://www.naturalnews.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu