Despre blog

Daca esti trezit...vei intelege.

vineri, 2 septembrie 2011

14 semne care arata ca a inceput colapsul lumii moderne

collapse
Multi oameni cred ca lumea se va sfarsi pe 23 decembrie 2012.Minciuna,spun eu.Un raspuns mai sincer ar fi ca sfarsitul lumii pe care o stim noi,a inceput deja.Si asta nu inseamna chiar sfarsitul lumii;inseamna sfarsitul unei ere si inceputul alteia noi.Acum suntem in tranzitia dintre ere,o tranzitie   mai costisitoare si mai  tumultoasa decat tot ce-a fost pana acum in istoria omenirii.
Dar mai bine sa nu asteptam luna decembrie 2012 ca sa vedem semnele pentru ca ele sunt deja printre noi si se dezvaluie incet.Traim sfarsitul unei ere(era Pestilor) si inceputul unei noi ere(era Varsatorului).In viitor,oamenii se vor uita inapoi si  vor numi aceasta perioada un moment de istorie,dar cand traiesti si treci prin ea, pare ca dureaza o vesnicie!

1.Tornade,uragane,cutremure si tsunami.La inceput parea ceva disparat,dar acum a devenit o obisnuinta.Vremea a devenit extrema .Peste 120 de tornade s-au inregistrat numai in vestul Statelor Unite.Orasul Texas e in foc si trece printr-o seceta extrema.Iar unde nu sunt incendii si seceta,sunt inundatii.Asta e doar inceputul...probabil ca va urma o vreme extrema in urmatoarele 18 luni.

2.Tacerea albinelor.Colony Collapse Disorder continua sa se accelereze de-a lungul Americii de Nord.Deja stim ca parte din vina o au pesticidele(si probabil GMO-organismele modificate genetic) dar industria chimica nu recunoaste acest adevar in timp ce albinele mor in continuare si sufera de un sindrom de colaps al populatiei.
[silenc_of_the_bees.jpg]
(http://www.naturalnews.com/028218_pesticides_honeybees.html)
3.Esecul stiintei nucleare.Catastrofa de la Fukushima ne arata un lucru : oamenii de stiinta sunt foarte aroganti in privinta planuirii proiectelor pe scara larga si au uitat de puterea Naturii Mama.Stiinta nucleara ne-a promis o energie curata,verde care acum a devenit o sursa invizibila de infectie si otrava pentru intreaga planeta.

4.Goana vicioasa dupa Wikileaks.Intr-o era plina de minciuni si deceptii nu e loc pentru adevar.Asa ca cei care spun adevarul(Wikileaks) sunt urmariti ca si cum ar fi criminali.

5.Ridicarea politiei medicale statale.Raidurile cu forte armate SWAT pe Marianne Godboldo din Detroit sunt doar inceputul(http://www.naturalnews.com/032091_Maryanne_Godboldo_gun_rights.html).Adevarul e ca sistemul medical a folosit arme pentru a-si forta vaccinele si chimioterapia pe copii si tineri in toata America.Sistemul medical a devenit absolut nefolositor,corupt si periculos incat trebuie sa forteze oamenii cu arme sa-si ia ''medicamentele''.Asta e un monopol medical fortat care ne ameninta sanatatea si libertatea.

6.Frecventa crescanda a crizei alimentelor si lipsa recoltelor.Ati observat cresterea pretului alimentelor?Asta e doar inceputul : preturile la mancare vor continua sa creasca in anii care urmeaza datorita vremii extreme,lipsei albinelor polenizatoare si contaminarii globale a recoltelor si campurilor cu organisme modificate genetic.Mancarea adevarata a inceput sa dispara din lume asa ca poate e cazul  sa ne amenajam gradini si sa ne producem noi singuri mancarea...

7.Distrugerea lumii de catre companiile energetice.Scurgerea radioactiva de la Fukushima nu e singura cale de distrugere a lumii de companiile energetice. Sa nu uitam de Deepwater Horizon si de scurgerea masiva de petrol din Golful Mexic.O scurgere care nu s-a treminat,daca nu stiati.Inca se spreiaza Corexit in golf la un an de la ''catastrofa''!

8.Contaminarea continua cu OMG(organisme modificate genetic) a planetei .Asta s-ar putea sa fie cel mai rau capitol in urmatorul colaps : raspandirea poluarii genetice e raspandita pe toata planeta.E o crima fata de natura si fata de umanitate(http://www.naturalnews.com/032167_gene_spill_GMOs.html).Folosirea OMG e cea mai satanica idee din agricultura moderna.Agenda din spatele acestor organisme modificate genetic e diabolica.

9.Tirania si intruziunile criminale in privinta alimentelor naturale(laptele crud).Cand nu poti nici macar sa-ti vinzi produsele naturale vecinilor tai fara sa fi arestat de politisti,atunci ceva e in neregula cu lumea in care traim!Dar asta se intampla azi de-a lungul Americii.Mai nou politistii urmaresc populatia Amish!
(http://www.naturalnews.com/029322_raw_milk_Amish.html)

10.Falsificarea aprovizionarii cu bani.Intr-un sistem economic la pamant ,liderii se pot gandi doar la solutii care  accelereaza caderea financiara.Falsificarea numarului de bancnote de Federal Reserve e un semn clasic ca se apropie sfarsitul sistemului actual de bani.Dementa economica e vizibila pentru oricine mai stie putina matematica.

11.Scaderea dramatica a inteligentei maselor de oameni.Unul dintre cele mai ingrijoratoare semne ale colapsului actual e prostirea maselor de oameni.Majoritatea oamenilor sau mai bine zis a zombilor care urmaresc CNN,FOX News si ABC nu ofera nimic de valoare lumii actuale.Ei sunt ''consumatorii fara minte'' care se vaccineaza,urmaresc televiziunea si mananca alimente procesate,pasteurizate.Ei iau medicamente psihiatrice si cred tot ce le spune guvernul.Majoritatea oamenilor din categoria asta probabil ca nu vor putea trece prin colapsul actual.


12.Fabricarea stirilor.Majoritatea stirilor comune sunt complet fabricate.Stirea despre certificatul de nastere al lui Obama,stirile despre razboiul din Libia,reportajele despre economia si datoriile Statelor Unite,stirile despre capturarea lui Osama Bin Laden etc...toate sunt false si e incredibil cum o persoana inteligenta care urmareste stirile nu izbucneste in ras.E un semn al acestui colaps ca informatiile pe care se bazeaza majoritatea oamenilor sunt facute sa serveasca anumitor scopuri si agende din umbra.

13.Poluarea farmaceutica a lumii in care traim.In afara de contaminarea cu OMG si cu radiatii,suntem martorii contaminarii farmaceutice a planetei.Si nu e vorba doar de fabricile farmaceutice care isi varsa produsele in rauri (http://www.naturalnews.com/025415_water_Big_Pharma_chemicals.html) ,se intampla ca aproape jumatate din populatie sa ia zilnic medicamente,care ajung pana la urma tot in apa pe care o bem,contaminand astfel pestii si habitatul marin (http://www.naturalnews.com/025933.html) .Si dupa toate astea,medicamentele ajung in canalizarea murdara care e apoi impachetata si vanduta ca ''pamant organic''!
(http://www.naturalnews.com/029504_organic_biosolids_toxic.html)

14.Contaminarea radioactiva globala a aprovizionarii cu alimente.Asta e chiar un semn perfid!Toate alimentele planetei sunt contaminate cu pulbere radioactiva de la Fukushima(care s-ar parea ca a fost de 168 de ori mai puternica decat explozia de la Hiroshima si Nagasaki).Ni se spune ca nivelul e ''scazut'' dar nu ni se spune adevarul despre cum izotopii radioactivi de cesiu persista in alimente (campuri,recolte...) secole intregi.Cum poate rasa umana sa supravietuiasca scanarilor corporale cu raze X(CT scan),alimentelor radioactive,mamografiilor,scanarilor TSA din aeroporturi si chiar a dubitelor din jurul stadioanelor care transmit secret raze X prin tehnologia mobila DHS oamenilor care intra pe stadion la meciurile de fotbal?Radiatia totalizata e ca o greutate care atarna pe rasa umana,iar rezultatul e infertilitatea in masa.S-ar putea ca asta sa fie si scopul,pana la urma!!!



Sursa : http://www.naturalnews.com/032258_economic_collapse_2012.html

3 comentarii:

  1. Salutare
    Numarul celor ce au pierdut ochelarii de cal este in continua crestere. Poate pare "cheap shit" pentru majoritatea indoctrinata dar este clar ca acest curent antisocial, antiautoritate si antisistem este in plina expansiune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasă titulatură...şi abordare.
    Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  3. ai dreptate dar problma e ca uni din cei mai multi nu reatnaza sau le convine stilul de viata uitativa la mancarea pe care o mancam alimentatie proasta duce a tot boli infertilitate scaderea longevitaii cati oameni mor tineri dar n ramane de cit s n rasculam nii altcea

    RăspundețiȘtergere