Despre blog

Daca esti trezit...vei intelege.

luni, 20 septembrie 2010

Lady Gaga se imbraca de la... animale

Daca te-ai intrebat vreodata despre mizeria din industria muzicala,priveste-o pe Lady Gaga.Ea a ajuns faimoasa si a devenit favorita adolescentilor cu melodii precum "Love Game"(Jocul dragostei) unde se fredoneaza urmatoarele versuri : "Let's have some fun ,this beat is sick/I wanna take a ride on your disco stick"(Hai sa ne distram ,ritmul asta e ametitor/Vreau sa dau o tura pe bagheta ta disco).
Serios.Cu astfel de lucruri isi impuie capul copiii nostri!
Si asta e doar inceputul...
Lady Gaga e vinovata  de noua moda de a purta "lentile de contact cu pupile dilatate" care le fac pe tinerele fete sa para excitate sau drogate.Aceste lentile de contact pot sa fie periculoase pentru sanatate.Ele sunt aduse ilegal in SUA ,nerespectandu-se aprobarea  FDA.Dar multumita lui Lady Gaga,tinerele fete sunt foarte interesate sa le poarte  ca sa poata si ele "sa atraga priviri si sa para drogate".
Dar inca n-am terminat... Lady Gaga a fost recent premiata la  MTV Video Music Awards 2010 cu 8 premii si deasemenea cu premiul pentru Cel Mai Bun Videoclip Al Anului.Pentru a-si accepta premiile,cantareata a aparut pe scena imbracata cu o rochie facuta din carne rosie de animal.
"Carnea unui animal ucis se descompune foarte repede,mai ales sub lumina reflectoarelor,si prinde un miros specific ...oribil,aparand si viermii! -nu prea atragator" ,spune PETA pe site-ul http://www.peta.org/b/thepetafiles/archive/2010/09/13/Lady-Gagas-Meat-Dress.aspx

Lady Gaga venereaza moartea?
Dar ea merge mult mai 


departe de-atat...Oricine poarta o rochie facuta din carne de animal,e cel putin bolnav psihic.Dar Lady Gaga a depasit de mult faza de bolnava psihic,ajungand la necrofilie,satanism...
Intr-un viitor spectacol live ea promite ca va fi inconjurata pe scena de cadavre.Foarte morbid...
Acum,pentru cei care stiu adevarul despre industria muzicala,acest lucru nu e o surpriza.Aceasta industrie a pus intotdeauna la bataie energii negative,dar Lady Gaga duce aceasta negativitate pe noi culmi.Iata de ce :
Cautati pe Google numele Lina Morgana.Lina e moarta acum dar pana sa se "sinucida" ea a lucrat alaturi de Lady Gaga pana intr-o zi cand,misterios,a cazut de la 10 etaje inaltime si a murit.
In conformitate cu spusele mamei Linei,Lady Gaga i-a furat acesteia stilul (felul de a se imbraca,de a canta,de a dansa...atitudinea) si a devenit celebra dupa moartea acesteia.
Un articol  http://www.mydeathspace.com/article/2010/09/09/Lina_Morgana_(19)_committed_suicide_and_her_mother_is_claiming_Lady_Gaga_stole_Lina_s_style_and_soul
In acest articol scrie ca toti cunoscutii Linei au fost socati sa vada cum Lady Gaga o copia la propriu pe Lina.
 "Era acelasi stil,acelasi look,aceeasi muzica,aceeasi voce,aceeasi linie a maxilarului-felul cum se exprima Lina..." spune Schwab,prietenul Linei. "Si ma gandeam, e cumva Lina? A fost atat de socant.Era ca si cum as fi privit o stafie."
Lina Morgana avea doar 19 ani cand a murit((www.LinaMorgana.com).
Circumstantele mortii ei si similitudinea dintre stilul actual al lui Gaga (peruca,prezenta de scena,atitudine...)si stilul Linei Morgana sunt foarte suspicioase,aparand multe controverse in privinta mortii sale.
E cumva Lady Gaga o amenintare pentru sanatatea mintala a fanilor ei?
Acum,inainte sa mergem mai departe,sigur va intrebati ce cauta povestea asta pe NaturalNews.com? E simplu:eu cred ca Lady Gaga e un pericol pentru sanatatea mintala  a celor ce-i asculta muzica.
In opinia mea,muzica ei este o agresare mentala plina de josnicie,desfranare...lirica sexuala care promoveaza sexul intre tineri,evitandu-se mentionarea tuturor responsabilitatilor care vin cu acest lucru(controlul nasterii,familia,sexul sigur,abstinenta,consecintele graviditatii...etc)
In plus,promovarea neincetata a promiscuitatii sexuale +lentilele alea de contact cu pupile dilatate sunt o amenintare asupra sanatatii fizice a copiilor nostri(infectii ale ochilor),printre altele. 
Iar in incheiere,cantareata e posibil sa transmita mesaje satanice,de necrofilie, prin intermediul muzicii ei,un fel de vibratii negative care-i predispun pe cei care-i asculta muzica la ganduri negre,comportament bizar,chiar sinucidere.
   Sursele acestui articol:                                                        Lady Gaga, regina cărnii                              
          http://www.naturalnews.com/029788_Lady_Gaga_mental_health.html                                                                        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu